Forum |
|
|
33373. | Odnośnie wpisu numer: 33360 Gdy tyle lat ta [stara przepompownia] stała i niszczała, to jakoś takich "spektakularnych i błyskotliwych" pomysłów zagospodarowania tego budynku nikt nie wypisywał.
Już o realizacji nawet nie wspomnę.
Ale jak teraz coś się zaczęło dziać, gdy ktoś przynajmniej próbuje zrobić coś dobrego - nazywasz to "nieporozumieniem".
Takie głosy wyglądają na zwykłą ludzką zawiść. Coś na wzór przypowieści o psie ogrodnika... |
|
| waldir69 |
| Iława, Piątek 17-07-2015 |
|
33372. | Odnośnie wpisu numer: 33368 Posłuchałam, zrozumiałam, zmieliłam. |
| |
|  |
|
| anty-bolszewik |
| Iława, Piątek 17-07-2015 |
|
33371. | Miłośnicy miłują historię - ale czy do końca warto ją tak bardzo miłować Prusów...? Nasi przodkowie, gdyby mogli, wróciliby tutaj i wygnali nas na zbity pysk bez żadnej litości.
Marne hobby.
No ale… baner promujący taką działalność burmistrz Pietrzykowski kupił za naszą podatników kasę i powiesił publicznie w Suszu, aby zakryć to, z czym sobie nie radzi.
Koledzy wójtowie, burmistrzowie – nic tylko brać przykład. Jak coś szpeci, to schowajcie to pod dywan i sprawa załatwiona! |
|
| suszanin |
| Susz, Piątek 17-07-2015 |
|
33369. | Podobno na sesji Rady Powiatu była dyskusja o wyjściu gminy Zalewo z powiatu iławskiego? Czy Kurier mógłby przybliżyć sprawę mieszkańcom? |
|
| zalewiak |
| Zalewo, Czwartek 16-07-2015 |
|
33368. | Odnośnie wpisu numer: 33367 Kłamliwa reklama.
Tu jest wersja prawdziwa. |
| |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|